Prijs – Nabestellingen

Na de fotoshoot komt het leukste deel: je favoriete foto’s kiezen en beslissen hoe je het best van je mooie foto’s kan genieten. Als volwaardig gezinslid verdient jouw hond een prachtig portret aan de muur of een album vol mooie herinneringen.

  • Fotoprint: Je foto wordt afgedrukt op echt fotopapier. Dit papier voldoet aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleur betreft en is gedurende 75 jaar kleurecht.
   Optioneel kunnen de prints ook ingekaderd worden
   Prijzen vanaf €15

   Fotokader
   Fotokader
   previous arrow
   next arrow
   Slider
  • Fotocadeaus: De mooiste foto van jouw hond afgedrukt op enkele leuke hebbedingetjes, zoals een smartphonehoesje, sleutelhanger, mok of staander voor je bureau.
   Prijzen vanaf €25

   previous arrow
   next arrow
   Slider
  • Canvas: Een afdruk op echt linnen van hoogwaardige kwaliteit, opgespannen op een frame van 2cm dikte. Deze wandversiering is uv-bestendig en gaat levenslang mee. Optioneel kan je jouw canvas laten inkaderen in een luxe houten baklijst. Deze baklijst geeft het doek een exclusieve uitstraling en tovert jouw canvas om in een prachtig kunstwerk.
   Prijzen vanaf €60

   Canvas
   Canvas
   Canvas
   previous arrow
   next arrow
   Slider
 • Dibond: Dit is een presentatievorm die je dikwijls terugziet in kunstgalerieën. De foto wordt afgedrukt op 3mm dibond. Dit bestaat uit twee dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof (polyethyleen). In tegenstelling tot het goedkopere forex is dit materiaal vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Voor een nog exclusievere uitstraling kan je kiezen voor Gallery Print met een toplaag van acrylglas. Dit versterkt de lichtintensiteit van de afdruk en de dieptewerking van de details.
  Prijzen vanaf €60

  Dibond-alu
  Dibond-alu
  previous arrow
  next arrow
  Slider
 • Fotoalbum: Alle finale foto’s van de sessie samengebracht in een kwaliteitsalbum. Kies voor het mini-album dat je altijd op zak hebt, het basic album of een luxe album. Luxe albums bevatten extra dikke vlakliggende bladen en worden gedrukt op professioneel fotopapier, gegarandeerd 75 jaar kleurecht. Optioneel kan je bovendien kiezen voor een linnen of lederen cover en een luxe opbergbox.
  Prijzen vanaf €35

  Luxe album
  Luxe album
  Luxe album
  Luxe album
  previous arrow
  next arrow
  Slider