Fotosessies – Studio

Wil je een mooi portret van jouw hond in de studio laten maken? Dan ben je welkom bij mij thuis in Antwerpen.

100% Respect

Stress en angst leveren nooit mooie beelden op. Ik ga steeds liefdevol met jouw hond om en respecteer zijn welzijn. Op deze manier wordt het een geweldige ervaring voor hond en baas!

100% op maat

Jouw wensen zijn even uniek als jouw hond. Je fotoshoot wordt volledig op maat samengesteld om hier aan te voldoen. Niet meer, niet minder.

100% Top producten

Je herinneringen zijn niet gemaakt om vergeten te worden op een harde schijf. Ik bied een gamma hoogwaardige producten aan om ze voor altijd te koesteren.

De dag van de shoot

Ik beschik over een thuisstudio in het centrum van Antwerpen. De studio bevindt zich op de tweede verdieping. Wanneer je hond binnenkomt krijgt hij eerst de tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. Ondertussen bespreken wij hoe de sessie zal verlopen. Zodra je hond zich op zijn gemak voelt beginnen we dan aan de shoot.

Tijdens de fotoshoot wordt er geregeld even gepauzeerd, zodat je hond zich kan ontspannen. Op die manier blijft het een leuke ervaring voor iedereen.

Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Na de fotoshoot

Op het moment dat de sessie afgelopen is, rest er mij nog heel wat werk vooraleer je het eindresultaat kan bewonderen. Ik streef steeds naar kwaliteit boven kwantiteit. Verwacht dus geen USB-stick met alle foto’s die gemaakt werden tijdens de sessie. Elke foto die je te zien krijgt heeft namelijk een volledige ‘DD-Photography behandeling’ ondergaan!

Tijdens een eerste selectie worden alle onbruikbare beelden verwijderd. Onscherpe beelden, onder- of overbelichte foto’s, beelden waar je hond maar half opstaat of de verkeerde kant uitkijkt: ze gaan allemaal onherroepelijk de vuilbak in!

Dan volgt een tweede ronde waarin enkel de beste foto’s overblijven. Deze worden volledig digitaal afgewerkt. Hierbij worden belichting, contrast en kleuren geperfectioneerd, en worden ze ook lokaal verscherpt. Ook eventuele storende elementen, zoals leiband of ongewenste objecten die de aandacht afleiden worden verwijderd.

Ongeveer een week na de fotoshoot nodig ik je uit in de studio om de foto’s te komen bewonderen tijdens een gezellige viewing sessie. Tijdens deze sessie heb je de mogelijkheid om de verschillende producten in het echt te zien en te voelen. Samen bekijken we wat voor jou het mooiste zou zijn. Zo is een canvas met baklijst zeer geschikt voor een klassiek interieur, en past een dibond perfect in een modernere setting. Of misschien wil je helemaal geen wanddecoratie maar ben je meer geïnteresseerd in een mooi album om de onvergetelijke herinneringen te koesteren. Beslis je om tijdens deze viewing sessie te bestellen, dan krijg je er bovendien nog een leuk geschenk bovenop.

Na de viewing sessie krijg je ook een online album met persoonlijke toegang waarin je de foto’s ook thuis op je gemak kan bekijken. De inbegrepen foto’s zijn in lage resolutie en voorzien van een watermerk. Ze zijn perfect bruikbaar online of om te tonen op je smartphone of tablet, maar niet geschikt om af te drukken. Via dit album kan je de foto’s ook delen op Facebook, zodat je al kan stoefen met de modellencarrière van je hond!

Meer info over de prijs vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in een studiosessie, plan deze dan vandaag nog!

Heb je toch nog vragen? Kijk dan zeker eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact met mij op.

Wil je liever foto’s van je hond in een buitenomgeving? Bekijk dan onze fotoshoots op locatie!