Prijs – Nabestellingen

Na de fotoshoot komt het leukste deel: je favoriete foto’s kiezen en beslissen hoe je het best van je mooie foto’s kan genieten. Als volwaardig gezinslid verdient jouw hond een prachtig portret aan de muur, een album vol mooie herinneringen of een fotoblok op je bureau.

 • Fine art print: Je foto wordt afgedrukt op echt fotopapier. Dit papier voldoet aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleur betreft en is gedurende 75 jaar kleurecht. Optioneel kunnen deze prints ingekaderd worden (passe-partout en lijst).
  Prijzen vanaf €30
 • Canvas: Een afdruk op echt linnen van hoogwaardige kwaliteit, opgespannen op een frame van 2cm dikte. Deze wandversiering is uv-bestendig en gaat levenslang mee. Optioneel kan je jouw canvas laten inkaderen in een luxe houten baklijst. Deze baklijst geeft het doek een exclusieve uitstraling en tovert jouw canvas om in een prachtig kunstwerk.
  Prijzen vanaf €95
 • Dibond: Dit is een presentatievorm die je dikwijls terugziet in kunstgalerieën. De foto wordt afgedrukt op professioneel fotopapier en verlijmd op 3mm dibond. Dit bestaat uit twee dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof (polyethyleen). In tegenstelling tot het goedkopere forex is dit materiaal vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Voor een nog exclusievere uitstraling kan je kiezen voor een toplaag van acrylglas. Dit versterkt de lichtintensiteit van de afdruk en de dieptewerking van de details. Op de achterzijde is standaard een stevig aluminium U-profiel gemonteerd waarmee je jouw kunstwerk stevig kan ophangen.
  Prijzen vanaf €100
 • Acryl fotoblok: Wanneer je jouw foto een bijzondere uitstraling wilt geven, dan is een acryl fotoblok een fantastische keuze. De foto wordt afgedrukt op professioneel fotopapier en verlijmd achter 20mm dik acryl. Hierdoor wordt elk detail geaccentueerd, zijn de kleuren intensiever en is de dieptewerking immens. Dit moderne designobject kan overal eenvoudig geplaatst worden en blijft dankzij zijn dikte zonder standaard rechtop staan.
  Prijzen vanaf €180
 • Fotoalbum: Alle finale foto’s van de sessie samengebracht in een kwaliteitsalbum. Dit album met vlakliggende bladen wordt gedrukt op professioneel fotopapier, gegarandeerd 75 jaar kleurecht.
  Prijzen vanaf €295