Prijs – Nabestellingen

Na de fotoshoot komt het leukste deel: je favoriete foto’s kiezen en beslissen hoe je het best van je mooie foto’s kan genieten. Als volwaardig gezinslid verdient jouw hond een prachtig portret aan de muur of een album vol mooie herinneringen.

 • Fotoprint: Je foto wordt afgedrukt op echt fotopapier. Dit papier voldoet aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleur betreft en is gedurende 75 jaar kleurecht.
  De prints worden professioneel gemonteerd met een zuurvrije passe-partout en ingekaderd in een houten lijst. De passe-partout zorgt voor een afstand tussen het glas en de in te lijsten foto, waardoor vermeden wordt dat de foto op termijn aan het glas gaat kleven. Bovendien komt de foto hierdoor beter tot zijn recht.
  Prijzen vanaf €85
 • Canvas: Een afdruk op echt linnen van hoogwaardige kwaliteit, opgespannen op een frame van 2cm dikte. Deze wandversiering is uv-bestendig en gaat levenslang mee. Optioneel kan je jouw canvas laten inkaderen in een luxe houten baklijst. Deze baklijst geeft het doek een exclusieve uitstraling en tovert jouw canvas om in een prachtig kunstwerk.
  Prijzen vanaf €75
 • Dibond: Dit is een presentatievorm die je dikwijls terugziet in kunstgalerieën. De foto wordt afgedrukt op 3mm dibond. Dit bestaat uit twee dunne lagen aluminium met een tussenlaag van zwart kunststof (polyethyleen). In tegenstelling tot het goedkopere forex is dit materiaal vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Voor een nog exclusievere uitstraling kan je kiezen voor een toplaag van acrylglas. Dit versterkt de lichtintensiteit van de afdruk en de dieptewerking van de details. Op de achterzijde is standaard een stevig aluminium U-profiel gemonteerd waarmee je jouw kunstwerk stevig kan ophangen.
  Prijzen vanaf €90
 • Fotoalbum: Alle finale foto’s van de sessie samengebracht in een kwaliteitsalbum. Dit album met vlakliggende bladen wordt gedrukt op professioneel fotopapier, gegarandeerd 75 jaar kleurecht.
  Prijzen vanaf €250