Fotosessies – Studio

Ik beschik over een thuisstudio in het centrum van Antwerpen. Wanneer je hond binnenkomt krijgt hij eerst de tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. Ondertussen bespreken wij hoe de sessie zal verlopen. Zodra je hond zich op zijn gemak voelt beginnen we dan aan de shoot.

Tijdens de fotoshoot wordt er geregeld even gepauzeerd, zodat je hond zich kan ontspannen. Op die manier blijft het een leuke ervaring voor iedereen.

Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Ongeveer twee weken na de sessie ontvang je een toegangscode waarmee je in een beveiligd webalbum de foto’s kan bekijken. Via dit album kan je de foto’s ook delen op Facebook, zodat je al kan stoefen met de modellencarrière van je hond!

Meer info over de prijs vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in een studiosessie, plan deze dan vandaag nog!

Heb je toch nog vragen? Kijk dan zeker eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact met mij op.

Wil je liever foto’s van je hond in een buitenomgeving? Bekijk dan onze fotoshoots op locatie!