Fotosessies – Studio

Ik beschik over een studio in het centrum van Antwerpen. Wanneer je hond binnenkomt krijgt hij eerst de tijd om te wennen aan de vreemde omgeving. Ondertussen bespreken wij hoe de sessie zal verlopen. Zodra je hond zich op zijn gemak voelt beginnen we dan aan de shoot.

Tijdens de fotoshoot wordt er geregeld even gepauzeerd, zodat je hond zich kan ontspannen. Op die manier blijft het een leuke ervaring voor iedereen.

Het is aan te raden om een borstel mee te brengen zodat je hond er piekfijn uitziet voor hij op de foto gaat. Ook een aantal speeltjes waar hij dol op is en zijn lievelingskoekjes als beloning zijn handige hulpmiddeltjes.

Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Indien gewenst kan ik ook een studio bij jou thuis opstellen. Hiervoor moet er wel een vrije ruimte van ongeveer 2m op 3m zijn. Heb je die niet, dan kunnen we samen bekijken hoe we dit oplossen.

Enkele dagen na de sessie ontvang je een toegangscode waarmee je in een beveiligd webalbum de foto’s kan bekijken. Deze foto’s hebben al een eerste basisbewerking ondergaan. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je hier een aantal digitale foto’s en afdrukken selecteren. De gekozen bestanden worden dan verder professioneel afgewerkt.