Fotosessies – Op locatie

Wil je graag een fotoshoot met je hond buiten in de vrije natuur? Dat kan! In onderling overleg zoeken we een geschikte locatie waar je hond op zijn mooist in beeld kan worden gebracht.

Is je hond al wat ouder, of voelt hij zich meer op zijn gemak in zijn vertrouwde omgeving? Dan kan ik ook bij jou thuis komen. Foto’s kunnen dan zowel binnen als in de tuin gemaakt worden.

Bij het begin van de sessie krijgt je hond de tijd om aan mij en de omgeving te wennen. Samen gaan we ondertussen op zoek naar de beste plekjes. Tijdens de shoot worden er voldoende pauzes voorzien zodat het een leuke ervaring blijft voor je hond.

Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten en positieve beloning komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Ongeveer twee weken na de sessie ontvang je een toegangscode waarmee je in een beveiligd webalbum de foto’s kan bekijken. Via dit album kan je de foto’s ook delen op Facebook, zodat je al kan stoefen met de modellencarrière van je hond!

Meer info over de prijs vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in een fotosessie op locatie, plan deze dan vandaag nog!

Heb je toch nog vragen? Kijk dan zeker eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact met mij op.

Wil je liever een meer klassiek portret van je hond? Bekijk dan onze studiosessies!