Fotosessies – Buiten

Wil je graag een fotoshoot met je hond buiten in de vrije natuur? Dat kan! In onderling overleg zoeken we een geschikte locatie waar je hond op zijn mooist in beeld kan worden gebracht. Ik probeer altijd verschillende houdingen te fotograferen: staand, zittend, liggend en actiefoto’s.

Bij het begin van de sessie krijgt je hond de tijd om aan mij en de omgeving te wennen. Samen gaan we ondertussen op zoek naar de beste plekjes. Tijdens de shoot worden er voldoende pauzes voorzien zodat het een leuke ervaring blijft voor je hond.

Breng zeker ook een borstel mee om de vacht terug tiptop in model te krijgen na een stoeipartij! Het favoriete speeltje en de koekjes als beloning mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Om honden op een professionele manier te kunnen fotograferen heb je niet enkel de nodige technische kennis nodig, maar ook liefde voor dieren en een grote dosis geduld. Ik ga zeer liefdevol en geduldig met jouw hond om. Maak je dus niet zenuwachtig als hij niet onmiddellijk het perfecte fotomodel is. Door rustig af te wachten komt er automatisch een moment dat hij de perfecte pose aanneemt, en dan sta ik klaar om dit vast te leggen.

Enkele dagen na de sessie ontvang je een toegangscode waarmee je in een beveiligd webalbum de foto’s kan bekijken. Deze foto’s hebben al een eerste basisbewerking ondergaan. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je hier een aantal digitale foto’s en afdrukken selecteren. De gekozen bestanden worden dan verder professioneel afgewerkt.